بازدید 9855
۴

ارزان‌ترین و گران‌ترین دانشگاه‌های جهان

هزینه تحصیل در امارات متحده عربی همتراز کشور کانادا است و هر دانشجو برای ادامه تحصیل در هریک از این دو کشور سالانه رقمی برابر 18 هزار پوند می‌پردازد.
کد خبر: ۵۳۸۲۹۹
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۱ 11 October 2015
بنیانگذار پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، استرالیا و انگلستان را از گران‌ترین کشورها به لحاظ هزینه‌های تحصیل دانست و گفت: هزینه تحصیل در امارات متحده عربی همتراز کشور کانادا است و هر دانشجو برای ادامه تحصیل در هریک از این دو کشور سالانه رقمی برابر 18 هزار پوند می‌پردازد.

دکتر مهراد در گفت‌وگو با ایسنا تحصیل دانشجویان در کشورهای خارجی را یک پدیده متداول دانست و افزود: ولی از سوی دیگر هزینه‌های تحصیل مساله‌ای است که بسیاری از دانشجویان در انتخاب کشور محل تحصیل خود به آن توجه می‌کنند.

وی به هزینه‌های تحصیل در کشورهای مختلف اشاره کرد و یادآور شد: در اروپای غربی، انگلستان یکی از گران‌ترین کشورها برای تحصیلات دانشگاهی است. شهریه دانشگاه‌ها در این کشور بالا و هزینه‌های زندگی نیز رو به افزایش است.

مهراد یادآور شد: تحصیل در انگلستان مستلزم آن است که دانشجویان سالانه رقمی در حدود 21 هزار پوند به دانشگاه محل تحصیل خود بپردازند.

بنیانگذار پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، ارزان‌ترین کشورها برای ادامه تحصیل را شامل کشورهای کنیا، بنگلادش،‌آرژانتین، نروژ و لهستان دانست و اضافه کرد: هزینه تحصیل در این کشورها برابر هزار تا دو هزار پوند است.

وی در عین حال خاطرنشان کرد: هزینه تحصیل در کشورهایی مانند هندوستان و روسیه پنج برابر ارزان‌تر از کشورهایی چون انگلستان است.

مهراد یادآور شد: در سال 2015 میلادی متوسط شهریه دانشگاهی با هزینه‌های زندگی در هندوستان برابر با سه هزار و 629 پوند و در روسیه برابر با چهار هزار و 449 پوند است.

رییس بخش علم اطلاعات و دانش‌شناسی دانشگاه شیراز گفت: هزینه تحصیل در کلمبیا، اسلواکی، اوکراین، بلاروس و اسلوونی به ترتیب بین چهار هزار تا سه هزار و 300 پوند در نوسان است.

مهراد اظهار داشت: کشورهای آمریکا، سنگاپور، کره جنوبی و استرالیا از جمله گران‌ترین کشورها برای ادامه تحصیل هستند.

وی استرالیا را گران‌ترین کشور جهان به لحاظ تحصیل توصیف کرد و گفت: هر دانشجوی خارجی به طور متوسط رقمی برابر با 27 هزار و 280 پوند به عنوان شهریه دانشگاهی پرداخت می‌کند.

مهراد اضافه کرد: پس از استرالیا،‌تحصیل در کشورهای کره جنوبی، سنگاپور و آمریکا به بودجه‌ای بین 27 هزار پوند تا 21 هزار پوند احتیاج دارد.

وی با تاکید بر این که کشورهای ژاپن و سوئیس دو کشور توسعه یافته‌ای هستند که هزینه تحصیل در دانشگاه‌های این دو کشور در حدود 15 هزار پوند است، خاطرنشان کرد: جالب آن است که هزینه تحصیل در امارات متحده عربی همتراز با کشور کانادا است و هر دانشجو برای ادامه تحصیل در هریک از این دو کشور سالانه رقمی برابر 18 هزار پوند احتیاج دارد.

مهراد ادامه داد:‌ تحصیل در چین یا فرانسه 3 برابر کمتر از تحصیل در دانشگاه‌های انگلستان است. به عبارت دیگر تقریبا هزینه‌ای برابر 7 هزار پوند در سال است ؛ در حالی که تحصیل در برزیل و زلاند نو به ترتیب 8 هزار پوند و 13 هزار پوند هزینه در بر دارد.
تور تابستان ۱۴۰۳
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۴
پسرم چطوره که دانشگاه طراز اول لندن قبولش کرد شما در ازاد هم براش صندلی نداشتید ؟ یه سر بزنید به موسسات اعزام دانشجو . من رفتم پسرم را در آنجا ثبت نام کردم . ریز نمراتش را دیدند و پذیرفتند . کاش میشد گزارشی تهیه کنم از درد دل دهها ایرانی که با گریه در اونجا درس میخونند . عاشق کشورشان هستند ولی میگویند در ایران کنکور حق کشی است .
سلام

این چه نوع گزارشی است . متوسطه هزینه تحصیلی در کدام مقطع تحصیلی این رقم است . چه مقایسه ای بین مقاطع تحصیلی و نوع رشته ها در این دانشگاه ها صورت گرفته است.
در ایران برای مقاطع تحصیلی دکتری در دانشگاه های آزاد اسلامی و دوره های شبانه و پردیس در سال بطور متوسط 12 میلیون تومان در رشته های نظری است .
یعنی گرانترین حالت 90 میلیون؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الان هزینه مدارس غیر انتفاعی و مهد کودک های ما که خیلی بیشتر درمیاد. از هزینه های مقاطع بالای دانشگاه ازاد یا شبانه های سراسری هم که سر به فلک می کشن بازدهی شون هم که اصلا قابل مقایسه با دانشگاههای انگلیس نست. اگر این اعداد درست باشه اینجا پول به تحصیل دادن اشتباهه
هزينه دانشگاه در فرانسه سالانه ٤٠٤ يورو ( كه آنهم بيشتر براى بيمه درمان است)ميباشد. من نميدانم شما از كجا اين قيمتها رو آورده ايد. البته فرانسه كشور گرانيست و بغير از دانشگاه كه تقريباً مجانيست خرج مسكن و مايحتاج گران است. فكر ميكنم هزينه يك دانشجو در حال حاضر بيش از ٥٠٠ يورو در ماه باشد. البته زندگى كاملاً دانشجويي.
برچسب منتخب
# انتخابات ریاست جمهوری # مسعود پزشکیان # سعید جلیلی # دور دوم انتخابات